Categorieën
Algemeen

‘T Ken weer, samen lunchen

Onder bovenstaande titel hebben we zaterdagmiddag 25 september een mooie aftrap verricht van het activiteiten seizoen van dorpsvereniging Midwolde.

We hebben met 40 dorpsgenoten heerlijk geluncht bij Gasterij Inkies op het terras. Het weer was prima en iedereen maakte volop gebruik van de kans om elkaar weer te ontmoeten en bij te praten.

Anne Vogt opende de lunch en sprak, namens het bestuur,  uit dat we het nu niet meer over Corona gaan hebben maar ons weer gaan richten op een jaar met weer mooie activiteiten.

In de afgelopen 1,5 jaar zijn de meeste activiteiten helaas geannuleerd maar ’T KEN WEER. We gaan weer de reguliere bijeenkomsten plannen als nieuwjaar “viside” en de algemene ledenvergadering.

Daarnaast zullen er weer allerlei leuke en inspirerende bijeenkomsten worden georganiseerd over onderwerpen die ons als dorpsgemeenschap bezighouden. We hebben al een oproep gedaan voor ideeën en mooie plannen. Het bestuur gaat in ieder geval kijken of we dit jaar nog een dorpsfeest kunnen organiseren. Ook daarvoor zijn suggesties zeer welkom.

Onze lunchbijeenkomst van afgelopen zaterdag viel samen met nationale burendag en is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Provincie Groningen. Alle dorpshuizen/ dorpsverenigingen hebben een mooie bijdrage gekregen voor, zoals de provincie het noemt: het organiseren van een feestelijke heropening van dorpshuizen en herstart van verenigingsleven.

Nogmaals onze dank daarvoor; alle aanwezigen hebben genoten van deze herstart.