36e Fietsoriëntatietocht Midwolde

Midwolde fietsorientatietochtOp 13 juni zal voor de 36e keer de fietsoriëntatietocht worden verreden. De winnaars van vorig jaar, de familie De Boer, hebben een tocht uitgezet die anders is dan andere jaren.

Zin in een leuke fietsoriëntatie/puzzeltocht? Iedereen mag hieraan meedoen!!! Als je lid bent van de dorpsvereniging Midwolde-Pasop maak je kans op een mooie wisselbeker!

Dit jaar zijn er verrassende prijzen te winnen, ook voor niet-leden van de dorpsvereniging, aangeboden door zzp- ers en ondernemers uit het dorp!

Dit jaar zijn er verrassende prijzen te winnen, aangeboden door inwoners en ondernemers Midwolde. En voor de beste deelnemende Midwolmer is er natuurlijk de wisselbeker.

Start

Er kan op zaterdagavond tussen 18.00 uur en 20.00 uur gestart worden vanaf Gasterij Inkies in Midwolde. Je hoeft je niet aan te melden. Zorg wel dat je per deelnemende groep een fototoestel of smartphone bij je hebt.
Kosten zijn â € 1,00 voor leden van de dorpsvereniging en € 2,00 voor overige deelnemers.De prijsuitreiking vindt na afloop plaats.

Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid Duiker, tel: 0594-500212.