Cursus zagen met motorkettingzaag. Interesse?

Beste mensen

Ik durf te stellen dat in driekwart van de woningen van Midwolde een houtkachel brandt. Hier is hout voor nodig en velen regelen dit zelf door regelmatig een boom te vellen. De meesten onder ons (ik ook) gebruiken de kettingzaag. Bijna altijd gaat dat goed, maar niet altijd, zoals we hieronder kunnen lezen.

staatsbosbeheer schort particulier zagen op.

De reguliere basiscursus Omgang motorkettingzaag duurt 10 dagdelen en kost 700 euro per persoon. Dat is teveel gevraagd voor de hobby-zagers onder ons.

Ik ben in overleg met AOC Terra om voor de houtzagers in Midwolde een cursus te organiseren voor particuliere zagers; enkele avonden theorie en een dag praktijk.

Ik probeer de kosten op 100 euro per persoon te houden.

 

Ik zou graag willen polsen of er in Midwolde voldoende belangstelling is voor zo’n cursus. Heb je interesse, laat dat even weten via jan@pasop.com, dan houden we contact.

ik hoor graag

Jan Gietema

Pasop 33, tel 500212