Categorieën
Activiteiten

De Koningsplek is weer opgeruimd!

Op zaterdagochtend 6 april heeft een groep vrijwilligers uit het dorp de Koningsplek weer opgeruimd. Tijdens de opruimactiviteit, die door Stieneke van der Wal is organiseerd, werden de borders omgespit, het onkruid uitgetrokken, het bankje gesopt met warm water, takken gesnoeid en het afval afgevoerd.


Alle medewerkers (zie foto’s) kregen na afloop  een heerlijke koek (van Stieneke)  met een kopje koffie/thee bij Ubel en Deja Heijs. Het was heel gezellig met elkaar te werken en leuker nog is, dat een trouwe groep schoonmaak-vrijwilligers elkaar weer ontmoet.

Stieneke vertelde dat er in mei een nieuwe oproep komt voor het onderhoud van de Koningsplek en dat iedereen mee kan doen; alles helpt!

De dorpsvereniging waardeert deze inzet!
Als waardering voor alle inspanningen zal de dorpsvereniging na afloop van de opruimactiviteit in mei, een kopje koffie/thee met wat lekkers erbij aanbieden aan de opruimers.

 

 

We kunnen weer allemaal genieten van een verzorgde Koningsplek en zijn daarnaast ook heel blij dat Ubel Heijs al jarenlang het gras maait!

 

Wil je ook actief meedoen? Kom dan naar de schoonmaakavond gepland in mei aanstaande. In verband met de weersomstandigheden wordt het opruimen van de Koningsplek pas kort voor de geplande datum aangekondigd: even de website/nieuwsbrief in de gaten houden dus als je mee wil doen.

 

 

 

Wil je ook een activiteit organiseren die de leefbaarheid van ons dorp ondersteunt? stuur dan een mailtje naar activiteiten@midwolde.nl

Tot ziens namens het bestuur,
Petra, Siska, Peter en Roelof