De Provincie Groningen heeft een klankbordgroep opgericht om samen met een vertegenwoordiging van de dorpen waar de doorfietsroute doorheen loopt, te overleggen over de uitvoering van de route.

De website van Provincie Groningen voor dit project is https://www.provinciegroningen.nl/projecten/doorfietsroute-groningen-leek/

Wat is een doorfietsroute ?

Een doorfietsroute is een extra breed fietspad om gemakkelijk van Leek naar Groningen te kunnen fietsen. De Hoofdstraat in Midwolde en Lettelbert maakt deel uit van deze route.

[bron: Provincie Groningen]Doorfietsroute Leek-Groningen

Klankbordgroep

De provincie Groningen en de gemeente Westerkwartier hebben een klankbordgroep opgericht. Deze groep bestaat uit gebruikers en aanwonenden van het fietspad. Zij gaan samen met de provincie en gemeente meedenken over de inrichting van de doorfietsroute. In dit geval betreft het de aanwonenden van de Hoofdstraat in Midwolde en Lettelbert en beide dorpsverenigingen. Keurig, gelijkelijk verdeeld.

Contactpersonen vanuit dorpsvereniging Midwolde is: Frouwke Kuiper & Anne Vogt en zullen ons regelmatig op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Laatste Doorfietsroute Leek-Groningen mededelingen hieronder, en downloads klik hier:

Meer berichten...