Fruitherkennings- en appelpersdag gaan niet door

Appelplukken

AppelplukkenDoor te weinig aanmeldingen voor alle eerder genoemde appel-activiteiten hebben we helaas moeten besluiten om de activiteiten onder de vlag van de dorpsvereninging niet door te laten gaan.

Voor het gezamelijk appelsplukken heeft één gezin zich aangemeld met een overschot aan appels. In de fruitherkenningsdag op 1-oktober-2016 waren twee gezinnen geïnterresseerd en voor de appelpersdag op 8-oktober-2016 heeft één gezin zich aangemeld.

Appelpersen

Maar wij treuren niet. Wij hebben vernomen dat inwoners toch ook op eigen gelegenheid de weg naar Oldenhove weten te vinden. Hebben jullie toch veel appels en is de voorraad appelsap bijna op, bel dan even met Fruitverwerking Niehove voor een afspraak. Dat kan via telefoon 06-19612171 na 19.00 uur. www.fruitverwerkingniehove.nl.

Fruitherkenning

Wil je toch nog je fruit laten determineren dan kan dat bij één van de pomologen thuis. Lubbert Dijk aan de Baggelveld 2, 9312 VE Terheijl.  Telefonisch via 06-11518397 of via zijn website de historische boomkwekerij, www.baggelhof.nl.

Groetend Arnold en Erik