Gezocht belangstellenden voor speeltoestel

speeltoestel-dv-midwolde

Beste leden van de dorpsvereniging Midwolde,

Zoals de meesten van jullie ongetwijfeld zullen weten is sinds de sluiting van de Jenaplanschool in Midwolde in 2012 de dorpsvereniging eigenaar van het speeltoestel. Nu staat het speeltoestel achter Gasterij Inkies, bij de parkeerplaatsen.

speeltoestel-school-midwoldeAls dorpsvereniging hebben wij destijds een financiële bijdrage gegeven voor de aanschaf door de school in 2010 voor een speeltoestel op het schoolplein. Als bestuur hebben wij besloten het speeltoestel te willen verkopen omdat deze niet meer gebruikt wordt door kinderen en omdat de ruimte beter gebruikt kan worden.

 

Speeltoestel

speeltoestel-dv-midwoldeAls eigenaar van het speeltoestel moeten wij deze onderhouden en jaarlijkse een verplichte keuring  laten uitvoeren door een erkend bedrijf. Wij denken dat het speeltoestel op een andere locatie veel meer tot zijn recht komt voor jonge spelende kinderen. Hierover hebben wij contact gehad met meerdere verenigingen en scholen en leveranciers van speeltoestellen.

Wij willen jullie vragen of er binnen de vereniging leden zijn die voor privé gebruik het speeltoestel over willen nemen. 

Omdat het om privé gebruik gaat hoeft er niet een jaarlijkse verplichte keuring plaats te vinden. Als eigenaar ben je er zelf verantwoordelijk voor dat kinderen op een veilige manier kunnen spelen.

 

Enkele kenmerken

  • Afmetingen 2,10×2,10 m,
  • Houten speelhuis met glijbaan van 2 meter,
  • Het speelhuis is in goede staat en kompleet,
  • Fabrikant Aukam Spielgerate,
  • Kan opgehaald worden. Demonteren en vervoer is voor eigen rekening,
  • Bereikbaar met aanhanger.

Mocht je iemand anders kennen die misschien wel interesse heeft in het speeltoestel laat het ons dan ook even weten.

Voor meer informatie, namens het bestuur van de DV Midwolde

Erik Zoethout, e.r.zoethout@home.nl