GROOTS PAASVUUR MIDWOLDE

Paasvuur midwolde 2017

paasvuur midwolde 2017 bult groeitOp maandag 2 april 2e paasdag ’s avonds om 20.00 uur wordt onder beheer van het Vuurbestuur van Midwolde het paasvuur ontstoken.

Het paasvuur is aan de Traansterweg in Midwolde aan de noordzijde van de A7. Parkeren kan op het industriepark Leeksterveld. Het parkeren is met borden aangegeven vanaf de rotonde bij de op- en afrit van de snelweg A7. Parkeren en toegang is gratis.

Tijdens het paasvuur is er ook aan de inwendige mens gedacht. In de tent zijn de nodige hapjes en drankjes te koop.

Mocht u misschien zelf snoeihout hebben voor de paasbult dan kunt u dit zelf komen brengen op de twee brengdagen. Dit kan op zaterdag 24 en zaterdag 31 maart van 09.00 tot 15.00 uur. Leden van de dorpsvereniging Midwolde kunnen gratis storten. De kosten voor niet-leden voor het storten zijn € 3,– voor een auto met aanhanger en € 6,– voor een trekker met wagen.

Er mag alleen schoon hout en snoeihout worden gestort. Behandeld hout en stobben zijn niet toegestaan. Er is hulp voor het lossen aanwezig. Lossen kan zowel met handkracht of met hulp van een kraan die aanwezig is. Verder is er een trekker aanwezig die de kar bij de paasbult kan brengen.

Alles gebeurt hier op eigen risico.

Voor vragen over het brengen van snoeihout of andere vragen over het paasvuur kunt u contact opnemen met de heer Jan Jaap de Boer 06-55.59.76.35

Vuurbestuur Midwolde

Paasvuur 2017 birdseye
Klik voor filmpje