Herkansing Midwolder fietsoriëntatietocht 2016

Midwolder FietstochtVanwege de slechte weersomstandigheden op de eerder geplande datum was er een hele lage opkomst en is de fietstocht niet doorgegaan.

Op zaterdag 10 september 2016 dagen wij de weergoden uit en gaan wij de tocht die door de winnaars van vorig jaar, Jacoba en Juliën Kuiper, is uitgezet verrijden. Ook dit jaar zijn er weer leuke prijzen, aangeboden door ondernemers uit Midwolde. En natuurlijk de wisselbeker voor de winnaars.

De fietstocht vindt plaats voorafgaand aan de jaarlijkse Midwolder Zomerbarbecue, zodat je na het fietsen van ongeveer 25 kilometer zo kan aanschuiven. In verband hiermee laten wij de teams op een vooraf vastgestelde tijd starten, zodat iedereen (tenzij je de route kwijtraakt) op tijd weer binnen is.

Daarom vragen wij iedereen ook om zich van te voren aan te melden zodat wij een startplanning kunnen maken.

Aanmelden en Start

Aanmelden vindt plaats per team. Dit kan tot dinsdag 6 september via het activiteiten aanmeldformulier of telefonisch bij Ingrid Duiker: 0594-500212.

Mochten de weergoden ons rond die tijd opnieuw niet goed gezind zijn, hou dan de website in de gaten voor informatie.

Er kan op zaterdagmiddag tussen 15.30 en 17.00 uur gestart worden vanaf Gasterij Inkies.

Zorg dat je als team een fototoestel of smartphone bij je hebt.

Kosten zijn € 1,00 voor leden van de dorpsvereniging en € 2,00 voor overige deelnemers. De prijsuitreiking vindt na afloop plaats.