Inventarisatie paas activiteiten Midwolde in 2015

Eigooien Midwolde

Eigooien MidwoldeBeste inwoners van Midwolde,

Vorig jaar hebben wij als Vuurbestuur de regie overgenomenmet betrekking tot het organiseren van het Paasvuur, van Midwolde. Aanstaand jaar valt tweede paasdag op maandag 6 april 2015.

Even voorstellen, uit wie bestaat het Vuurbestuur?

We zijn begonnen met een groep van 5 personen wonende aan de Pasop. Na een gezellige avond kwam het idee om het paasvuur een impuls te geven. Met onze 2 stage lopers die dit jaar ook volwaardig lid zijn, hebben we vorig jaar naar ons idee al een stap gezet in de goede richting.

Voor het paasvuur van 2015 zijn we al weer een keer bij elkaar geweest en hebben besloten om, indien daar interesse voor is,ook de activiteiten op tweede Paasdag in een nieuw jasje te steken. Voordat we hier aan beginnen willen inventariseren of hier interesse voor is! Hieronder is een inventarisatie formulier opgenomen waarop wij de inwoners van Midwolde willen vragen om kenbaar te maken of hier interesse voor is. Dank voor je medewerking.

Namens de DV Midwolde,
het Vuurbestuur,

Roelof de Boer, Juliën Kuiper, Siebo Beukema, Gerke Mulder, Tim Pama, Melissa Kloosterman en
Jan Jaap de Boer

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Dank voor je tijd om ons te informeren. Druk op de Verzend knop om ons te informeren en wellicht zien we elkaar op tweede Paasdag.