Italiaanse pizza-avond met dubbele bodem

Pop-up pizzeria in de ‘oude school’

Na het grote succes van onze eerste actie in december, de verkoop van vogeltaarten en kerststukjes op de kerstmarkt in Roden, gaan we in het nieuwe jaar door met de tweede actie met een ‘dubbele bodem’, een pizza avond ten behoeve van een medische behandeling in Amerika voor onze dorpsgenote Ieneke Regensburg.

Pizza-avond met 3-gangen menu

Op 20 januari ben je van harte welkom om gezellig te komen eten in het eenmalige pop-up pizza restaurant in de ‘oude school’ aan de Pasop 4.
Het team van DuurZSaam Actief en vrijwilligers staan samen in de keuken voor je klaar.
Speciaal voor deze gelegenheid is een ruimte ingericht als een gezellig Italiaans restaurant met bar.

We zijn open vanaf 17:30 uur tot ca. 21:00 uur en is voor iedereen toegankelijk, leden en niet leden van dorpsvereniging Midwolde.

We werken met drie tijdsblokken:
1. van 17.30 – 18.15 uur afhalen
2. van 18.15 – 19.15 uur pizza eten op locatie
3. van 19.15 – 20.30 uur pizza eten op locatie

Er staan 3 soorten pizza’s op het menu.

* De Percy pizza is belegd met tomatensaus (met Italiaanse kruiden, knoflook en olijfolie), geraspte kaas, salami, ham, mozzarella, basilicum en paprika voor 15 euro.

* De Ieneke pizza: tomatensaus (met Italiaanse kruiden, knoflook en olijfolie), geraspte kaas, mozzarella, gorgonzola, geitenkaas, champignons, basilicum en rucola voor 15 euro.

* De Iris pizza bevat tomatensaus (met Italiaanse kruiden, knoflook en olijfolie), geraspte kaas mozzarella en basilicum  voor 12,50 euro.

Voor- en nagerecht

Daarnaast kun je ook kiezen voor het voorgerecht Italiaanse tomatensoep 5 euro en een heus Italiaans nagerecht Tiramisu 5 euro.

Drinken

Drankjes zonder alcohol zijn 2 euro en met alcohol (bier of wijn): 3 euro. Voor cappuccino vragen we 2 euro. Een likeurtje erbij kan voor 4 euro.

Aanmelden
Wil jij ook iets bestellen en/of een plekje in het restaurant reserveren? Dat kan door je voor 18 januari 2023 op te geven bij Mieke Boelens via c.a.m.mulder@me.com of door het onderstaande bestelformulier in te vullen!

Graag het volgende vermelden/opgeven:

 • Je contact gegevens,
 • Welke pizza(s) en aantal,
 • Of je een voorgerecht wilt,
 • Of je een nagerecht wilt,
 • Wat je wil drinken,
 • Een pizza afhalen kan of deze ter plaatse op eten.

  De eerste actie voor Ieneke heeft ruim 1000 euro opgebracht. Wij zijn super blij met zoveel warme en hartelijke bijdragen. Hartelijk dank voor jouw support. Door samen de schouders eronder te zetten komt de behandeling van Ieneke steeds duidelijker in zicht!

  We zien uit naar je komst op 20 januari!

  Met smakelijke groet,

  Het team van DuurZSaam Actief
  Alina, Mieke, Lia, Percy, Martijn, Riek en Ada

  Werkgroep DuurZSaam Actief Midwolde