Kerst op Nienoord.

imageOp zondag 21 december wordt er op Landgoed Nienoord een sfeervolle wintermarkt getiteld ‘Kerst op Nienoord’georganiseerd, van 11.00-17.00uur.

De voorbereidingen voor deze bijzondere dag zijn in volle gang.

Kerst op Nienoord bestaat uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten. De markt vindt plaats langs het wandelpad vanaf de parkeerplaats naar het plein van het Familiepark en op de binnenplaats van Borg Nienoord en is gratis toegankelijk.

Bij de verschillende kraampjes zijn leuke kerstcadeautjes en lekkere hapjes en drankjes te koop waaronder warme chocolademelk, glühwein en poffertjes. Op dit moment zijn er nog enkele plaatsen vrij voor standhouders, vandaar dit redelijk vroeg geplaatste bericht, u kunt natuurlijk als bezoeker gaan, maar wellicht ook als standhouder.

De organisatie van de markt is op zoek naar standhouders die delicatessen zoals kaas, worst, confiture etc. verkopen en standhouders die leuke en originele cadeautjes verkopen zoals sierraden en sjaals of producten van natuurlijke materialen zoals wol, zijde en leer. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over kramen en huurprijzen contact opnemen met de organisatie via 0594-512230 of via info@landgoednienoord.nl

www.landgoednienoord.nl/landgoedkalender/kerst-op-nienoord