Midwolder Fietstocht 2018 net even anders

Op de 17e juni werd de Midwolder fietstocht weer gereden.

Deze keer waren er 13 deelnemers die mee fietsten. De dorpsvereniging Midwolde had de Postwagen Express ingezet om iedereen naar het beginpunt in Norg te brengen.

 

 

 

De fietsen werden door Roelof de Boer met zijn aanhangwagen daar ook netjes afgeleverd. Maar voordat het zover was moest hij nog wel flink wat omleidingen trotseren. Uiteindelijk lukte het Roelof (met politiebegeleiding!) in Norg aan te komen.

 

In Norg werden er groepjes samengesteld en ging het gezelschap op weg richting Midwolde met snoep en opdrachten.

Midwolder Fietstocht 2018
Klik op foto voor een vergroting

Bij de finish in Midwolde gingen Peter en Fabian Wieland als eerste over de streep. De fietsers werden ontvangen bij Gasterij Inkies met een drankje en er was een grote tafel gedekt waar alle deelnemers gezellig en lekker hebben gegeten.

Net even anders

Na 35 jaar te zijn gestart vanuit Midwolde en alle paden rondom Midwolde al vaker gereden te hebben was deze jaarlijkse terugkerende activiteit toe aan een update. De deelnemers waren zeer enthousiast over deze opzet. Dat het aantal deelnemers niet zo hoog was kan hebben gelegen aan dat de tocht op een zondag en toevallig ook vaderdag werd verreden. We zijn in ieder geval van plan dit concept volgend jaar weer toe te passen.