Nieuwe cursussen tuinbeelden maken in Midwolde

Dit voorjaar is er voor leden van de dorpsvereniging door mij een cursus gegeven in het maken van tuinbeelden in mijn atelier aan de Pasop 16. Met veel enthousiasme hebben de deelnemers, zoals je hieronder ziet, hun eigen ontwerpen eerst in klei gemaakt.  Daarna hebben ze geleerd om er een mal van te maken om er uiteindelijk cement in uit te kunnen gieten.
Een aantal deelnemers heeft om een nieuwe cursus gevraagd en de dorpsvereniging zal ook deze cursussen sponsoren met een financiële bijdrage voor haar leden.

TuinbeeldenMaken2014

Het maken van een beeld en de mal kost tijd en zal daarom 8 ochtenden in beslag nemen. Als je een keer niet kunt of als het tegen zit dan is er ook een inhaalochtend. Verder hoef je geen ervaring te hebben met het werken met deze materialen.
Om een idee te krijgen van wat ik zelf zoal heb gemaakt kun je kijken op mijn website www.margabussching.nl.

De cursussen starten op woensdagochtend 1 oktober en donderdag 2 oktober en duren van 9:30 – 12 uur. De kosten voor 8 lessen bedragen €90,- en zijn  inclusief materiaal en koffie/thee. Leden van de dorpsvereniging krijgen €30,-  korting.

Als je belangstelling hebt dan kun je je opgeven via e-mail  marga.leber@gmail.com of bellen met 0594-529 010 en bij geen gehoor 06 – 2409 6981, ook voor nadere informatie.

Met vriendelijke groeten,

Marga Leber-Bussching