Nieuwe uitbater voor het Theehuis in Midwolde

Gasterij Inkies Midwolde

Gasterij Inkies MidwoldeDorpsvereniging Midwolde heeft een nieuwe huurder gevonden om haar dorpshuis “het Theehuis” te exploiteren als horeca pleisterplaats.

Ingrid van der Woude neemt het stokje over van Hendrik en Annette Nomden.

Wie is Ingrid…. Ingrid is een echte horeca-vrouw. Met meer dan dertig jaar horeca-ervaring.
Ze viel als een blok voor het Theehuis: ‘Ik was op slag verliefd en dat ben ik nog steeds. Toen ik hier vier jaar geleden voor het eerst was dacht ik al: dit is wat ik wil. Het is een prachtig gebouw met veel authenieke elementen, zoals glas in lood en oude paneeldeuren. Dit pand past me als een jas. Eind vorig jaar kwam de kans voorbij en heb ik toegehapt. Dit is een toplocatie bij een prachtige kerk, aan de rand van Landgoed Nienoord en vanaf de A7 prima bereikbaar. Wat wil je nog meer.’

Met een nieuwe huurder veranderen er ook dingen. Zo verandert de naam in Gasterij Inkies en is gekozen voor een andere uitstraling van het interieur.

De bedoeling is dat Gasterij Inkies half februari 2015 haar deuren opent. Houdt daarom deze website en die van Ingrid, Gasterij Inkies, goed in de gaten.

De dorpsvereniging heeft met Ingrid van der Woude iemand gevonden die zeer voortvarend maar ook heel duidelijk is hoe zij de zaak tot een succes wil maken. Wij wensen haar veel succes toe.

[Tekstbron: voor een deel van RTV Noord] Hieronder een reportage welke vandaag door RTV Noord gemaakt is bij Gasterij Inkies.

http://youtu.be/xXkE8lMRk6I