Nieuwe website gemeente Westerkwartier

logo_Gemeente-Westerkwartier

logo_Gemeente-WesterkwartierWat vindt u van deze website?

(bron: www.westerkwartier.nl ) Vanaf 1 januari 2019 is de gemeente Westerkwartier een feit. De gemeenten Grootegast, Leek, Marum, Zuidhorn en een deel van Winsum gaan dan op in één gemeente. Er wordt nu al hard gewerkt aan de website van de nieuwe gemeente.

De nieuwe website komt er net even anders uit te zien dan de huidige gemeentewebsites, maar werkt hetzelfde: het is een toptakenwebsite. Dat betekent dat de website geheel is ingericht op de zoekvraag van inwoners. De producten en diensten waar inwoners het vaakst naar zoeken, vallen op en zijn perfect ingericht. Dit betekent niet dat de overige zaken niet te vinden zijn: via de zoekmachine op deze site is informatie over bijna alle gemeentelijke producten en diensten te vinden. Zo zijn we onze inwoners optimaal van dienst.

Uw feedback

Het bouwen van de website kunnen we niet alleen, we hebben uw hulp nodig. Wat is uw indruk van de website? Wat mist u nog? Waar ziet u verbeteringen? Wat zou misschien slimmer kunnen? Let op, de website en de teksten die erop staan, zijn nog in ontwikkeling.

E-mail naar webmaster@westerkwartier.nl om uw reactie te geven, of maak gebruik van de reactiemogelijkheid die onderaan veel pagina’s beschikbaar is.

Probeer de nieuwe website uit op https://probeer.westerkwartier.nl