Nog één keer het Paasvuur

Paasvuur Midwolde 2017 (3)

Paasvuur midwolde 2017Het zit er weer op, de bult is bijna helemaal op gebrand en het land van de familie Schaap is weer schoon. Het Vuurbestuur kijkt terug op een geslaagd evenement en wij hopen u ook, waar volgens de verkeersregelaars tussen de 400-500 bezoekers op af zijn gekomen.

Go/NO-go!

Het bleef spannend tot op de het laatste moment. De wind ging niet echt liggen en ook de richting gaf reden tot nadenken. Uiteindelijk hebben we toch besloten de bult aan te steken. Dit ging met veel rook gepaard maar al snel toen de vlam er goed in zat werd dat minder en veranderde de wind ook van richting en ging de rook precies tussen de boerderijen door. Paasvuur Midwolde 2017 (3)Tot laat op de avond was het weer gezellig rond het vuur.

Dinsdagavond heeft het Vuurbestuur samen met enkele andere omwonenden de tent opgeruimd en het land gecontroleerd op achter gelaten vuil.

In vogelvlucht

Paasvuur midwolde 2017Dit jaar hadden we een drone met camera en piloot weten te strikken om ook eens wat beelden van boven te kunnen tonen. Tygo bedankt. Via deze link kun je het filmpje bekijken. Deze hoef je niet te downloaden en is ook via een traag netwerk goed te bekijken.