Open dag in de gemeente Leek 2013

I-Like-Leek

De gemeente, verschillende bedrijven en organisaties, verenigingen enz. enz. organiseren gezamenlijk een Open Dag op zaterdag 31 augustus 2013 om het bruisende woon- en werkklimaat binnen deze Westerkwartier gemeente onder de aandacht te brengen.

Het Open Huis betekent dat mensen tussen 11 uur ’s ochtends en 16:00 ’s middags langs kunnen komen. De mensen krijgen vooraf een stempelkaart en daarmee kunnen ze de dorpen rond.

De dorpsvereniging van Midwolde-Pasop bied een gratis rondleiding door de van kerk Midwolde aan met een kopje koffie/thee of frisdrank in Gasterij het Theehuis. Tevens wordt er concert door docenten van muziekschool Kunstbedrijven Westerkwartier verzorgt, tussen 16:00 en 17:00 uur.

De agrarische natuurvereniging Boer en Natuur organiseert in samenwerking met melkveebedrijf van de fam. Wim de Boer aan de Pasop 26 te Midwolde een rondleiding op het agrarische bedrijf. U bent hier welkom tussen 10:00 en 17:00 uur. Rondleidingen worden gehouden om 10:30 uur en 14:00 uur en gaan over het boerenbedrijf en landerijen.

Klik op de links in de tekst voor meer informatie!