Paasvuur 2019

Ook dit jaar wordt het paasvuur weer ontstoken in Midwolde! Dit jaar vindt deze activiteit van ons Vuurbestuur plaats op zondag 21 april (1e paasdag) ’s avonds om 20.00 uur.

Het paasvuur is aan de Traansterweg in Midwolde aan de noordzijde van de A7. Parkeren kan op het industriepark Leeksterveld. Het parkeren is met borden aangegeven vanaf de rotonde bij de op- en afrit van de snelweg A7. Parkeren en toegang is gratis.

Tijdens het paasvuur kan je hapjes en drankjes kopen in de tent op het terrein.

Als je nog snoeihout hebt voor de paasbult dan kan je dit zelf komen brengen op de twee brengdagen: snoeihout brengen kan op zaterdag 13 en zaterdag 20 april van 09.00 tot 15.00 uur. Leden van de dorpsvereniging Midwolde kunnen gratis storten. De kosten voor niet-leden voor het storten zijn € 3,– voor een auto met aanhanger en € 6,– voor een trekker met wagen.

Er mag alleen schoon hout en snoeihout worden gestort. Behandeld hout en stobben zijn niet toegestaan. Er is hulp voor het lossen aanwezig. Lossen kan zowel met handkracht of met hulp van een kraan die aanwezig is. Verder is er een trekker aanwezig die de kar bij de paasbult kan brengen.

Alles gebeurt hier op eigen risico. Voor vragen over het brengen van snoeihout of andere vragen over het paasvuur kan je contact opnemen met Jan Jaap de Boer via 06-55597635.