Categorieën
Activiteiten

Sfeer avond in de “Olle Tuun” in Midwolde

sfeeravondBeste leden, oud-leden en inwoners van Midwolde,

Op zaterdag 19 september 2015 wordt er voor het eerst een sfeeravond georganiseerd aan de Hoofdstraat in Midwolde. Tegen over huisnummer 119a/b is een klein veldje aanwezig, ook wel d’Olle Tuun genaamd. Hier zal de party tent van de dorpsvereniging geplaatst worden waarin muziek ten gehore zal worden gebracht door Wim Dekker:

Wim DekkerWim Dekker staat garant voor een beschaafde instrumentale muzikale omlijsting, voor iedere gelegenheid, waarbij het volume kan worden aangepast naar wens. Met zijn jarenlange ervaring en tijdloze muziek maakt hij van elk feest een onvergetelijke gebeurtenis.
Zie ook: www.wimdekker.nl

Het is de bedoeling dat u op de fiets komt, dit om verkeersoverlast te vermijden. Mocht u toch met de auto komen kunt u parkeren achter Inkies.
We starten om 20.00uur en eindigen om 24:00uur. Dit om de overlast voor de direct omwonenden tot een minimum te beperken.

Consumpties kunt u betalen met muntjes, deze kosten € 1.00 per stuk.

Als (lid) gezin van de dorpsvereniging mag je 2 personen als introducee mee nemen. B.v. zwager en schoonzus of opa en oma.

De toegangsprijs voor leden is â € 5.00 p.p. (dit is op basis van de 1/3 – 2/3 regeling) en hiervoor kun je de hele avond vrij (borrel hapjes) eten. Niet leden betalen € 13.00 p.p.

Het feest is toegankelijk voor leden, oud-leden en inwoners van Midwolde.

Opgeven kan bij Roelof de Boer via sms of whats-app 06-49758310  (mocht u niet in de mogelijkheid zijn om op deze manier u op te geven kunt u bellen op dinsdag donderdag en vrijdag tussen 18.00uur en 19.00uur).
Of email naar roelof_deboer@hotmail.com o.v.v. je naam, adres en met hoeveel personen je verwacht te komen.

Opgave uiterlijk voor: 16 september

Met de groeten van het organiserende comité,

Gerrit Knol en Roelof de Boer

de Olle Tuun te Midwolde