Speeltoestel heeft nieuwe bestemming

Verloting Speeltoestel Midwolde

Verloting Speeltoestel MidwoldeOp zaterdagmorgen 7 januari 2017 vond de verloting plaats van het speeltoestel. Er hebben zich vier belangstellenden gemeld, teweten; Ale Hoogewerf, Frouke Brouwer, Marten Geerts en Peter Wieland. Frouke heeft voorafgaand aan de verloting aangegeven de tegels niet nodig te hebben. Geert Kruiter had al eerder had aangegeven alleen belangstelling te hebben voor de tegels. Hij kan zich de nieuwe eigenaar van de tegels noemen.

De verloting heeft als volgt plaatsgevonden. In een verzegelde enveloppe zaten 4 opgevouwen papiertjes met op iedere papiertje één voorletter van de voornamen, F P M A. Petra heeft de trekking verricht. Deze procedure werd door iedereen goedgekeurd.

Na het trekken van het lot met de letter F, had Frouwke niet meteen door dat zij nieuwe eigenaar van het speeltoestel is. Maar een sprong in de lucht maakte duidelijk dat ze er heel blij mee is. Hieronder het filmpje van de verloting.

Verloting Speeltoestel Midwolde

 

Als bestuur zijn wij blij dat het speeltoetsel en de tegels een nieuwe bestemming hebben gekregen. We gaan ons nu beraden op een nieuwe invulling van de vrij gekomen ruimte.

Namens het bestuur, Erik Zoethout.