Verslag Paasstukjes Maken

De resultaten mogen gezien worden!

Met een deelname van 18 enthousiaste cursisten hebben we woensdagavond 17 april paasstukjes gemaakt. We werden allemaal hartelijk ontvangen door Rita die een leuke paastafel met koffie/thee en lekkernijen had klaargezet.

De workshop paasstukjes maken werd gegeven door Monique Brink. Zij had een voorbeeld paasstukje gemaakt en dat was voor iedereen een goede inspiratie om aan de slag te gaan. Er was geen enkel paasstukje gelijk en dat maakte het leuk om bij elkaar te gaan kijken.

 

 

We hadden een ruim assortiment van groene takken, verse bloemen, veertjes, eierschalen, kunsteieren, houten decoratie, jute, grote glazen vaas, mos, hooi, en nog meer. Monique gaf op een plezierige wijze aanwijzingen om tot het beste resultaat te komen

Paasstukjes/kerststukjes maken is een zeer gewaardeerde activiteit, met een samenkomst voor iedereen die creatief met bloemen/planten bezig wil zijn. Daarbij is het heel erg leuk om elkaar te ontmoeten als dorpsbewoners en is het goed voor de leefbaarheid van ons dorp Midwolde.

 

 

Eind dit jaar wordt er weer kerststukjes maken georganiseerd en zal een aankondiging met opgave voor deelname op de website komen te staan. De activiteit is bedoeld voor leden van de DV maar introducees zijn van harte welkom.

Organisatie is graag gedaan door Froukje Brouwer, met dank aan Rita Broer en Monique Brink.