Categorieën
Activiteiten

Vrijdag 24 november is er weer een Happy Hour, Meal en Meeting in de Serre van Gasterij Inkies.


Vrijdag 24 november is er weer een Happy Hour, Meal en Meeting in de Serre van Gasterij Inkies. 

 

De komende periode organiseren we een aantal Happy Hours in een andere frequentie dan voorgaande jaren. We stemmen de Happy Hours af op andere activiteiten die georganiseerd worden in het dorp. Om een en ander goed te laten verlopen vragen we je om je aan te melden.

Op vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur starten we met het Happy Hour. Vanaf 19.00 tot ongeveer 20.30 uur wordt het Happy Meal geserveerd (15 euro per persoon). Aansluitend gaan we verder met de Happy Meeting.De Happy Meeting wordt dit keer verzorgd door Jannie  Verwoerd. Samen met haar man Arnold is Jannie eigenaresse van ‘De Sterke Beuk’ , een bloeiende B & B verscholen tussen het groen aan de Pasop 29.

Regelmatig verblijven er gasten uit alle hoeken van de wereld en komen ze tot rust op dit unieke plekje in het dromerige landschap. Jannie vertelt ons hoe haar droom werkelijkheid is geworden. We krijgen een inkijkje in het proces van ondernemerschap, hoe je slim en duurzaam kunt verbouwen en Jannie deelt bijzondere ontmoetingen met ons.

Na de Happy Meeting kunnen we gezellig napraten.

Graag aanmelden via c.a.m.mulder@me.com of doorgeven aan Mieke Boelens, Hoofdstraat 140.

Tot 24 november!