Winnaars 35e Midwolder Fietspuzzeltocht bekend

Op 14 juni jongstleden werd alweer de 35e! fietspuzzeltocht gereden. 21 deelnemers vertrokken vanaf 18:30 uur vanuit het Theehuis met een toch duidelijk een ietwat lastige opgave om middels de , voor sommigen voor andere uitleg vatbare, aanwijzing toch weer in Midwolde uit te komen. Twee teams belanden daardoor in Nieuw-Roden, maar kwamen uiteindelijk weer aan in Midwolde, weliswaar met meer kilometers in de benen dan de bedoeling was.

Uiteindelijk waren het José en Wim de Boer die de juiste gemiddelde snelheid wisten aan te houden gedurende deze ca.20km lange tocht en ook de meeste punten wisten de scoren op de vragen. Zei zijn nu voor het komende jaar de trotse houders van de wisselbokaal en mogen de volgende tocht in 2015 gaan uitzetten. Gefeliciteerd en succes.

UitslagFietstocht2014

 

Geert en Rieka Nienhuis hadden dus weer een mooie route uitgestippeld. Samen met Sandra en Harm werden de twee controleposten bemand en werden de deelnemers voorzien van een natje en droogje gesponsord door Gasterij het Theehuis en Bakkerij Zigterman.