www.midwolde-pasop.nl gaat off-line

p-www-internet

p-www-internetNa ruim 12 jaar trouwe dienst gaat de eerste domeinnaamwww.midwolde-pasop.nl, van de Dorpsvereniging Midwolde Off-line.

On-line

Eind 2003 ging de Dorpsvereniging Midwolde on-line. We begonnen we met een website welke helemaal handmatig getypt en geprogrammeerd werd in HTML. Later werd er een database (een digitaal opgeslagen archief, ingericht met het oog op flexibele raadpleging en gebruik) aan de website gekoppeld. Ons eerste C.M.S. (content management systeem) was een feit. Waardoor we sneller een bericht konden opmaken en gepubliceren. En niet alleen vanaf een PC in Midwolde!

Eind 2010 ging de website volledig over op WordPress. Een C.M.S. met allerlei handige plug-ins voor bijvoorbeeld digitale nieuwsbrieven, een activiteiten kalender etcetera.

Na de introductie van onze huidige website in 2013 hebben we de eerste domeinnaam instant gehouden om bereikbaar te blijven en om iedereen te laten wennen aan www.midwolde.info. Gebruikte men de oude domeinnaam nog, dan werd je meteen doorverwezen naar de nieuwe website!

Off-line

Eind oktober gaat www.midwolde-pasop.nl off-line. Dit geld ook voor alle e-mail adressen met @midwolde-pasop.nl. Deze zijn dan niet meer bereikbaar.We zijn dan volledig over op www.midwolde.info.

Contact

Contact opnemen kan via onze contact-pagina. Hier kan gekozen worden aan wie het bericht verzonden moet worden.