Atelierbezoek bij Bep van der Vinne

Hierbij nodigt Bep van der Vinne een groep dorpsbewoners uit om een kijkje te nemen in haar atelier D 20, waarbij ze enthousiast zal vertellen over haar ontwikkeling en inspiratie als beeldend kunstenaar in de afgelopen 35 jaar. Het werk van Bep bestaat met name uit abstracte schilderijen die, zoals ze dat zelf stelt, “soms een rijke gelaagdheid op het platte vlak en ruimtelijkheid hebben“ en geïnspireerd lijken te zijn door de vormen en kleuren van natuurlijk verval van gebouwen en objecten om ons heen.

Als je meer wilt zien over haar werk en exposities kijk dan even op atelierD20.nl of deKrantNieuws.nl / Bep van der Vinne kijkt terug op 35 jaar kunstenaarschap

Het bezoek is op zaterdag 10 september 2022. Het atelier is gevestigd aan de Pasop D 20 te Midwolde; we starten om ongeveer 10.00 uur.

Deze activiteit is alleen voor leden van dorpsvereniging Midwolde.
Graag aanmelden voor 3 september bij alina.kunnen@home.nl. Gezien de atelierruimte van Bep is het maximaal aantal personen 10. Mocht de belangstelling groter zijn, dan kan op een later tijdstip eventueel nog een extra atelierbezoek worden gepland.

Werkgroep DuurZSaam Actief

Werkgroep DuurZSaam Actief Midwolde