Deelauto’s in Midwolde met de Buurtauto Bundel

Wat is de Buurtauto Bundel?

De Buurtauto Bundel is een abonnement op mobiliteit. Je koopt dus rijplezier en flexibel autogebruik in plaats van bezit. En je levert de zorg over keuring, onderhoud, afschrijving en brandstofprijzen in. Want dat neemt auto-expert, Nienhuis-Occasions van je over.

Hoe werkt de Buurtauto Bundel?

Voor elke rit een passende auto is het idee. Wil je een compacte auto voor lokale ritjes? Heb je liever een comfortabele auto voor langere ritten of vakantie? Moet er iets verhuisd worden? Dan reserveer je net zo gemakkelijk de transportbus!

 

Elektrische Auto’s 

De omschakeling naar Elektrische Auto’s gaat snel. De keuze is groot. Nienhuis-Occasions, Buurkracht en DuurZSaam Actief willen elektrisch rijden in ons dorp graag stimuleren door het voor iedereen mogelijk te maken! Opladen onderweg is heel eenvoudig. Via een app krijg je een overzicht van alle oplaadpalen en stations in heel Europa. Afhankelijk van het auto-merk of gemeente, betaal je daarvoor een kleine vergoeding of het is geheel gratis.

De Deelauto-App

Met een speciale app reserveer je op het moment dat je een auto nodig hebt het model van jouw keuze. De app geeft exact aan waar de auto staat en welke auto’s er beschikbaar zijn. Op het moment dat jij op de instap-knop in de app klikt gaat je gebruikerstijd in. Als je de auto met je speciale app-code afsluit stopt de tijd. Je krijgt periodiek een gebruiksoverzicht in je mail en de abonnements-kosten worden automatisch afgeschreven.

De deelauto is nu al beschikbaar! Beschikbare modellen waar je vrij uit kunt kiezen op dit moment zijn:

Elektrisch: Tesla S

Groen Gas: Audi A3, Hybride Audi A8

Andere: SMart-car, Toyota Aigo, Peugeot 107, Mercedes Vito-bus

Bij voldoende deelname wordt dit aanbod mogelijk aangevuld met:

SMart EV, Hyundai Ioniq EV, Opel Ampera EV, Renault Zoe EV, BMW I3 EV, VW Up EV, VW Golf EV en Tesla Model X

Werkgroep DuurZSaam Actief

Anne, Arnold, Percy, Alina, Trijnie, Mieke, Lia en Ada