DuurZSaamactief en Buurkracht samen sterk

Midwolde, oktober 2017

DuurZSaamactief en Buurkracht samen sterk

Samen energie steken in onze buurt. Doe je mee?

 

 

Beste dorpsgenoot,

Energie besparen is goed voor onze portemonnee. Voor het milieu. Voor de toekomst van onze planeet. En dus voor onze (klein)kinderen. Dat willen we allemaal wel. En toch komt het er vaak niet van. Als we er met het hele dorp de schouders onder zetten, dan lukt het samen wel.
Wij, Percy Regensburg, Mieke Boelens, Lia Mulder, Alina Kunnen, Anne Vogt, Ada Kruiter en Trijnie Kuik, allen inwoners van Midwolde Pasop gaan die uitdaging graag aan. Want vele handen maken licht werk, toch? Buurkracht helpt ons om de plannen te realiseren. Doe je mee?

Wat kunnen we samen doen?

Ons dorp zit vol mogelijkheden om te verduurzamen en samen energie te besparen. Denk aan ons collectief windmolenproject of het samen inkopen van ledverlichting. Onze woningen zijn nog niet energieneutraal maar we kunnen wel zo veel mogelijk van het gas af. Ook interessant zijn de isolatiemogelijkheden van dak, vloer en wanden. En op termijn zelf energie opwekken met collectieve zonnepanelen? Ons doel: aandacht voor elkaar, zorg voor de natuur en noaberschap.

Lichtbelevingsavond op 7 november

Wij nodigen je nu alvast uit voor onze komende buurtbijeenkomst:

Led Lichtbelevingsavond

Dinsdagavond 7 november om 19.30 uur

Gasterij Inkies aan de Hoofdstraat 132.

We hebben diverse interessante sprekers uitgenodigd om ons alles te vertellen over ledverlichting. Binnenkort ontvang je een uitnodigingskaart met het programma van ons.

Doe mee!
Meld je alvast (vrijblijvend) aan op buurkracht.nl/midwolde-pasop Dan blijf je op de hoogte van de acties en activiteiten die we organiseren. Op je persoonlijke pagina vind je meteen tips die niets kosten en direct resultaat opleveren. Dat is snel verdiend. Heb je verder nog vragen? Mail ons gerust via duurzsaamactief@midwolde.info.

Trouwens…. over twee weken hebben we al een heel mooi aanbod voor ons dorp. Check onze website of let op de brievenbus!

Met energieke groet,

Arnold Verwoerd, Percy Regensburg, Ada Kruiter, Mieke Boelens, Lia Mulder, Alina Kunnen, Anne Vogt en Trijnie Kuik