Elektrische Tourtocht naar Kunstatelier in Drenthe ‘onderweg een High tea en boswandeling’

Op zaterdag 24 november krijg je de unieke kans om een elektrische auto uit te proberen tijdens een bijzondere tourtocht door de regio. Om 13.00 uur ontvangt Harm Nienhuis ons hartelijk bij Nienhuis Occasions aan de Hoofdstraat 125. Er staan 6 Nissan Leafs voor ons klaar!  Harm vertelt over de deelauto en geeft instructie over het gebruik. Daar ontvang je ook een route-beschrijving.
Je kunt kiezen waar je voorkeur naar uit gaat. Wil je zelf rijden als chauffeur van de elektrische auto? Of ga je als passagier van je auto ‘Maatje’ mee? Je kunt een auto met meerdere personen delen zodat je onderweg kunt wisselen van positie, want samen rijden is wel zo leuk. Alles kan en niks moet.
Kunstatelier en High Tea
We vertrekken in colonne, rond 13.30 uur richting Drenthe. Onderweg krijgen we een High Tea aangeboden bij Kunstatelier ‘Studio Siert’ aan de Hullenweg 18 in Roden. Art-Trouvé kunstenares, Arjanne Oversier vertelt over haar natuurlijke manier van werken. De studio is gevestigd in een bijgebouw van hun woonboerderij, aan de rand van het bos. Je kunt er voor kiezen een lekkere boswandeling te maken OF je kunt er naar hartelust heerlijk ronddolen tussen de artistieke objecten die een relatie hebben met de Natuur. Beelden, wanddecoraties, lampen, woonitems enzovoort… kortom er is voor iedereen wat wils.
Zelf leren opladen
Na een heerlijke High Tea, vervolgen we onze tour en doen we het laadstation in Hoogkerk aan om zelf te ontdekken hoe eenvoudig het opladen van de auto in zijn werk gaat. Eenmaal energiek opgeladen keren we huiswaarts. Met een elektrische rij-ervaring rijker en met stof tot nadenken kun je nog nagenieten van een heerlijke, ontspannen middag. We verwachten rond de klok van 16.00 weer terug te zijn in Midwolde.
Wil jij deze ervaring niet missen en graag meedoen met de Elektrische Tourtocht? Geef je dan op voor 12 november a.s. bij Ada Kruiter via mailadres: adakruiter@msn.com Vermeld in je mail jouw voorkeur (chauffeur of passagier). De kosten voor deelname bedragen 10 euro per persoon en dit bedrag wordt voor vertrek contant afgerekend.
Datum: Zaterdag 24 November, 13.00 uur
Plaats: Nienhuis Occasions, Hoofdstraat 125, Midwolde
Bedrag: 10 Euro per persoon
Tot ziens op 24 november!
Namens de Werkgroep DuurZSaam Actief,
Anne, Martijn, Percy, Alina, Trijnie, Mieke, Arnold, Lia en Ada