EXCURSIE NAAR ‘MEYER WERFT’ PAPENBURG (DUITSLAND)

Op zaterdag 19 maart 2016 vindt de eerste gezamenlijke voorjaarsactiviteit van de Vereniging Dorpsbelangen Lettelbert & Dorpsvereniging Midwolde plaats. Papenburg is ruim een uur rijden vanaf Midwolde en we zullen gezamenlijk vervoer en catering organiseren. De belangstelling voor cruise-vakanties neemt explosief toe en dat biedt werk, inkomen en bedrijvigheid in Papenburg. Het ene na het andere cruise-schip wordt geleverd met bestemmingen over de hele wereld. In het moderne bedrijf dat is uitgerust met de slimste technologie werken ruim 3000 mensen. Het bedrijf is bekend vanwege uitstekende werkomstandighedboot Meyeren en grote betrokkenheid van de medewerkers.  Een rondleiding in de Meyer Scheepswerf in Papenburg is dan ook een heuse belevingservaring.

De excursie wordt georganiseerd door onze buren van de VD Lettelbert en de inwoners van Midwolde zijn van harte uitgenodigd om zich op te geven. Deelname kosten voor de excursie bedragen 20 euro p.p. en er is een beperkt aantal plaatsen. Aanmeldingsdatum is verlengd tot uiterlijk zondag 28 februari! 

Nadere informatie over praktische zaken zoals vertrektijden e.d. volgen na sluitingsdatum. Wil je deze boot niet missen? Meld je dan snel aan via het mailadres van Lia Mulder:  c.a.m.mulder@icloud.com .

Wij wensen je alvast een behouden vaart! Met hartelijke groet,

namens de werkgroep DuurZSaam Actief,

Mieke, Lia, Alina, Trijnie, Anne en Ada