Feestelijke informatie-demonstratie avond van 5 Elektrische Deelauto’s op woensdagavond 30 mei

Beste Dorpsbewoner,

Op 30 mei a.s. om 19.30 bij Gasterij Inkies ben je van harte welkom op de demonstratie en informatie-avond van 5 elektrische deelauto’s en de lancering van de WeGo-app. We hebben voor dit feestelijke moment Mikel Olierook als ervaringsdeskundige uitgenodigd. Hij deelt met ons het boeiende succesverhaal van ‘Helvoirt deelt elektrische auto’s.’ In 2015 startte hij samen met een ondernemer in het Brabantse dorp Helvoirt een autodeelproject. Twee jaar later zijn er 56 gebruikers en staan er 5 BMW I3’s voor ze klaar. Gebruikers vertellen

Mede op basis van deze succesvolle business-case hebben wij besloten dit concept over te nemen. Buurkracht is erg enthousiast over ons project en heeft besloten onze Buurtauto Bundel financieel te ondersteunen. Rob van Buurkracht gaat deze avond in op de huidige trends van elektrisch vervoer en auto’s delen en vertelt waarom Buurkracht ons initiatief veelbelovend vindt.

Tenslotte maakt Harm Nienhuis concreet hoe je lid* kunt worden van de Buurtauto Bundel en eenvoudig aan de Pas Op èn aan de Hoofdstraat je elektrische auto ophaalt of … een elektrische deelauto met chauffeur uit eigen dorp bij jou aan huis bestelt!

De 5 Elektrische Deelauto’s staan op 1 juni a.s. voor Midwolmers klaar staan!

  • Leden krijgen beginners-instructie en een gratis proefdag op afspraak.

Programma woensdagavond 30 mei Gasterij Inkies:

19.30 uur Inloop Koffie en thee

19.45 uur Introductie DuurZSaam Actief

19.50 uur Buurkracht over de Buurtauto Bundel Midwolde

20.20 uur Pauze

20.45 uur Presentatie Autodeelproject Helvoirt, Mikel Olierook

21.30 uur Harm Nienhuis met concreet aanbod

Stap jij ook in de Elektrische Buurtdeelauto? 

Met hartelijke groet,

DuurZSaam Actief Midwolde

Anne, Arnold, Percy, Alina, Mieke, Trijnie, Lia en Ada