Geen stress voor Kerst Kookworkshop met producten uit de streek van Leek

Beste Dorpsgenieters,

Vrijdag 11 december 2015 van 18.30 uur tot 22.00 uur in RSG de Borgen ‘Nijenborg’ in Leek 

Kook Workshop“Geen stress voor Kerst Kookworkshop met producten uit de streek van Leek”

Terwijl de avonden lengen maakt de winter allengs zijn entree. Vrolijke spanning neemt langzaam toe, nu de feestdagen alweer bijna voor de deur staan. Weet u wat u gaat koken voor Kerst? Wordt het genieten van uw traditionele kerstgerecht of gooit u al uw creativiteit in de strijd voor een vernieuwend Kerstmenu? 
De bevlogen Leekster keukenprinsessen Fernande Riemens en Anja Bandringa onthullen lekker tips en slimme trucs om de Kerstdagen heerlijk en ontspannen door te komen. Want plezier staat bij Love2Cook voorop! Na het koken genieten we samen van het resultaat, Doet u ook mee?

De avond begint met koffie en iets lekkers en daarna gaan we aan het werk. De gemaakte recepten krijgt u in een ingebonden receptenboekje mee naar huis.

Lokatie en aanmelden
De workshop vindt plaats in de professionele keuken van RSG de Borgen ‘de Nijeborg’ Kook Workshopaan de Waezenburglaan 51a in Leek.

De workshop kost 15 euro voor leden van de dorpsvereniging, niet leden betalen 45 euro p.p.

Graag aanmelden vóór 1 december bij voorkeur via de mail: c.a.m.mulder@me.com of telefonisch na 19.00 uur 06-15473743. Bij aanmelding eventuele allergieën of speciale voedingswensen doorgeven. VOL=VOL.

Werkgroep DuurZSaam actief, Mieke Boelens, Alina Kunnen, Anne Vogt, Lia Mulder, Trijnie Kuik, Ada Kruiter