Herinnering Lustrumfeest Dorpsvereniging Midwolde

DV35JaarEmbleem Het lijkt allweer ver achter ons te liggen, het lustrumfeest ter ere van 35 jaar bestaan van de dorpsvereniging Midwolde.

Het was een prachtige dag en het weer werkte optimaal mee.

s’Middags konden de jongste inwoners op een heuse opblaasbare hindernisbaan zich uitleven, en de oudsten

( en alles wat daar tussen ligt) konden een ritje maken met een “Jan plezier ”

Je kon je even een cowboy voelen op de mechaniche stier of juist niet, ondergetekende lag er de eerste keer al na 3 seconden af……

Binnen in het Theehuis was een minitentoonstelling over 35 jaren Midwolde,

met oude foto ’s oude facturen en oude krantenknipsels. Zeer uitgebreid, zeer de moeite waard en veel mensen ontmoetten elkaar bij de foto’s en wisten er nog een leuk verhaal bij te vertellen!

Het “ik houd van Holland spel” werd binnen gespeeld en de Midwolmers van jong tot oud bleken ineens enorme fanatieke spelers!

Om vijf uur werd de plaquette onthuld, en voorafgaand werden de oprichters en harde werkers van het eerste uur in het zonnetje gezet en enorm bedankt voor hun inzet.

Aansluitend ging de vlam in de barbecues en werd het glas gevuld.

Het bleef zeer behaaglijk buiten, ook toen het schemerig begon te worden en iemand toch iets meer warmte zocht kon bij de buitenkachel of vuurkorf op aangename temperatuur blijven.

De 3 mans formatie Riott Writers zorgde voor een lekker stukje live muziek, het ging zo lekker dat er meerdere gitaarsnaren knapten ( en gewoon doorspelen tijdens wisselen hé…..profi’s)

tijdens het eten op de achtergrond, en na het eten werd er zelfs gedanst buiten!

 

 

image