“Italiaans koken voor kerst in de kas van Costa Froombosch” Vrijdag 16 december 2016

costa-froombosch-5Met de feestdagen inzicht kunnen we inspiratie opdoen tijdens de kookworkshop in Costa Froombosch. In een grote kas in Froombosch bevindt zich een klein stukje Italië. Daar worden groenten en kruiden verbouwd volgens biologische richtlijnen.

Er is een mooie, verwarmde en sfeervolle kookstudio gecreëerd waar we samen gezellig kerstrecepten te gaan koken. Terug naar vroeger! Dat is het motto. Vers, eerlijk en puur natuur. Dé formule van genieten! Puur natuur, met passie, ambachtelijk en uiteraard volgens mama’s recepten.

Chef kok Gigi: “Onze passie is om je te laten zien hoe puur te koken met de verse groenten en kruiden uit de kas, om je bewust te maken van de eenvoud, laten zien dat het maken van een “rijke” maaltijd geen vele toevoegingen nodig heeft. Met verse ingrediënten, aandacht en passie krijg je de mooiste gerechten!”

Samen plukken, samen koken…
costa3costa-froombosch-4costa-froombosch-3 costa-froombosch-2

 

Kosten: De workshop kost slechts 20 euro voor leden van de dorpsvereniging, niet leden betalen 40 euro p.p.

Lokatie en tijdstip: Vrijdag 16 december ‘Italia in Olanda’, Lange Wijk 11 in Froombosch. De workshop begint om 18.00 uur. Carpoolers verzamelen zich om 17.15 uur op de parkeerplaats van Gasterij Inkies. We vertrekken om exact 17.30 uur.

Graag aanmelden vóór 14 december bij voorkeur via de mail: c.a.m.mulder@me.com of telefonisch na 19.00 uur 06-15473743. Bij aanmelding eventuele allergieën of speciale voedingswensen doorgeven.

Maatschappelijk betrokken Gigi spant zich al jaren in voor mensen die moeilijk rond kunnen komen. Overgebleven voedsel brengt hij persoonlijk 2 maal per week rond. In de decembermaand pakt Gigi ook 2e hands speelgoed in voor Sinterklaas en Kerst. Heb jij tweedehands speelgoed over? Neem het mee, want het is meer dan welkom!costa-froombosch-1

Met hartelijke groet en graag tot de 16e,

Werkgroep DuurZSaam actief, Mieke Boelens, Alina Kunnen, Anne Vogt, Lia Mulder, Trijnie Kuik, Ada Kruiter