Natuurlijk Mooi met kerst! Informatiebijeenkomst

UPDATE: Aanmelden kan niet omdat het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

In aanloop naar kerst organiseert DuurZSaam Actief een gezellige informatiebijeenkomst over persoonlijke verzorging en gezondheid. Nuttig een hapje en een drankje tijdens de high tea, geniet van interessante presentaties. Of ontvang een persoonlijk haar- of huidadvies en ontdek het antwoord op jouw vragen.

Wat kun jij doen om je grootste orgaan, de huid en je haar, gezond en mooi te houden?

Drie experts delen hun kennis en ervaring over biologische, natuurlijke en fairtrade producten vanuit de dagelijkse praktijk.

Allina startte 1,5 jaar geleden in haar duurzame kapsalon in Lettelbert met ‘Natulique’ producten en vertelt over de kracht van goede verzorging van je haar op je lichaam.

Alina begon 3 jaar geleden hobbymatig in Midwolde met het maken van biologische zeep. Ze deelt de kennis over biologische ingrediënten die ze in haar persoonlijke ontdekkingstocht opdeed en in haar zepen toepast.

Kim werkt in haar schoonheidssalon in Tolbert al 10 jaar met o.a. de Italiaanse biologische ‘Emotion’ producten voor de huid. Ze startte hiermee omdat de vraag in haar praktijk naar producten zonder kunstmatige toevoeging toenam. Dat een gezonde huid bijdraagt aan een gezond lichaam bewijst haar praktijk!

Datum: Zondag 11 december
Tijd: 14:00 tot 17:00 uur
Toegang: 2,50 euro inclusief hapje en drankje
Locatie: Hoofdstraat 140

Wil je na afloop de proef op de som nemen? Dat kan ook want je krijgt een goody-bag met info mee naar huis.

Deze activiteit is bedoeld voor alle leden, jong en oud, zowel voor vrouwen als voor mannen. Mocht je een introducee willen meebrengen dan kun je dat bij aanmelding opgeven via : alina.kunnen@home.nl.

We zien jou graag op 11 december a.s.!

Namens de Werkgroep DuurZSaam Actief Midwolde,

Mieke, Lia, Alina, Percy, Martijn, Riek en Ada

Werkgroep DuurZSaam Actief Midwolde