Oproep om ingezonden stukken

Aangezien de meeste activiteiten in 2020 zijn geannuleerd is er weinig contact tussen de leden. De meeste contacten beperken zich tot een gesprek “ over de heg” met de buren.

We moeten het daar voorlopig nog even mee doen; toch is er, volgens ons, behoefte aan meer contact en verbinding. Dat kunnen we in ieder geval doen door meer gebruik te maken van de nieuwsbrief.

Het bestuur wil graag in de nieuwsbrief meer ruimte geven aan leden om de nieuwsbrief te gebruiken om een bericht te plaatsen. Een voorbeeld is het bericht van een aantal veehouders over het beheer van houtsingels.

We vragen ook steeds vaker om te reageren op de berichten die het bestuur plaatst. We willen onze nieuwsbrief meer ontwikkelen tot een dorpsplatform voor alle leden.

Hierbij een oproep om eens een ingezonden tekst te plaatsen.

Dat kan een verhaal zijn, een persoonlijke ervaring, in ieder geval een tekst over een onderwerp dat voor inwoners van Midwolde mogelijk van belang is. Zo lang het maar geen commercieel belang dient en past binnen het kader van de statuten van de dorpsvereniging.

Het bestuur behoudt de redactionele bevoegdheid om te toetsen op privacy-wetgeving en eigendom van gebruikte afbeeldingen. De inhoudelijke verantwoordelijkheid blijft bij de auteur.

We wachten met spanning af wie het eerst deze uitnodiging oppakt. Stuur je bericht naar secretaris@midwolde.info.