Paasbrunch Gasterij Inkies tweede Paasdag

Magnolia

MagnoliaFEESTELIJKE PAASBRUNCH IN MIDWOLDE

De Magnolia laat zich binnenkort weer uitbundig zien en de eerste lammetjes staan alweer in de wei. Het is bijna Pasen en dat gaan we vieren!

In de nieuwe lente nodigen wij u met veel plezier uit voor een feestelijke Paasbrunch op maandag 6 April. Introducees zijn natuurlijk van harte welkom. 

Programma 6 april 2015:

Vanaf 12.00 uur ontvangt Ingrid van der Woude ons in de vernieuwde Gasterij met een sprankelende Prosecco. Als gast aan tafel kunt u genieten van een uitgebreid Paasbuffet in de fraaie en sfeerrijke ambiance van de Gasterij.

Tot 14.00 uur valt er veel te proeven uit een divers assortiment aan biologische producten zoals broodjes, beleg, salades, pannenkoekjes, eiergerechten en typische streekproducten. Muzikaal worden wij dit jaar begeleid door de pianisten Willemijn & Somar.

Aanmelden:

De eigen bijdrage:
– voor leden is € 10,00 p.p.
– Kinderen tot 4 jaar zijn gratis
– en kinderen tot en met 12 jaar betalen € 5,00
– Voor introducees en niet leden is de bijdrage € 16,00 p.p.

Deze activiteit wordt grotendeels bekostigd door de Dorpsvereniging. In verband me de grote belangstelling die wij van harte toejuichen en de betaalbaarheid van dit evenement geldt voor niet leden een hogere eigen bijdrage dan voor leden.

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wees er snel bij! Aanmelden kan tot 2 April via: alina.kunnen@home.nl
We zien uit naar uw komst!

Namens de werkgroep DuurZSaam Actief,

Alina, Anne, Stieneke, Mieke, Lia en Ada