Categorieën
Huisnummers

Reflecterende huisnummers voor betere herkenbaarheid hulpdiensten

Reflecterende HuisnummersNaar aanleiding van de flyer in het laatste gele boekje en de uitgebreide uiteenzetting van Jos Leber op de jaarvergadering over, zijn er nu ca. 60 gezinnen die zich aangemeld hebben voor een reflecterend huisnummer.

Alle inwoners van Midwolde kunnen zich kosteloos aanmelden voor een huisnummer. Dit kan nog tot zondag 2 april 2017.

Heeft u nog geen aanvraag formulier ontvangen, download deze dan hier;  Bestelformulier-gratis-Reflecterende-Huisnummers_V6.pdf (643 downloads)

De huisnummers worden bekostigt door een subsidie uit het Ondernemersfonds Van Leek.

Subsidie

Sinds 2012 bestaat er een ondernemersfonds dat bekostigd wordt door een verhoging van de onroerendezaakbelastingen voor eigenaren en gebruikers van niet-woningen (b.v. bedrijfspanden) in de Gemeente Leek.

Ondernemersfonds Van LeekDit ondernemersfonds stelt ook subsidie ter beschikking aan dorpen in de Gemeente Leek. Via een overlegplatform van Midwolde, Lettelbert, Oostwold, Enumatil en Den Horn worden plannen besproken om deze subsidie te besteden met als verbindend thema “de toekomstbestendige inrichting van het dorp. In dit overleg hebben wij als Midwolde voorgesteld om alle huizen gratis van reflecterende huisnummers te voorzien. Lettelbert en Enumatil waren ook erg geinteresseerd in onze plannen.

Lees meer op de projectpagina reflecterende huisnummers! Voor vragen kunt u contact opnemen met Jos Leber, zijn contactgegevens vindt u in het aanvraagformulier.