Ruil je kleren tijdens Kleurige Kledingruilbeurs

Voor vrouwen van 18 tot 88 jaarkleding

Herken jij die nauwelijks gedragen mooie jurk, jas of tas in de kast waar je maar moeilijk afstand van doet? Dan is dit de ruilkans waarmee je jezelf en iemand anders blij kunt te maken.
Gooi je ‘pareltjes’ in de herkansing en breng ze in op onze kleurige kledingruilbeurs.Introducees zijn van harte welkom. Dus aarzel niet je vriendin(nen) mee te nemen naar deze gezellige kleur- en styling avond!

Op vrijdagavond 22 November bruist het in Midwolde van een stijlvolle, gezellige en leerzame uitruil met gesloten beurs.

Twee stylistes; Anita Busscher-Ausma van Studio Petite in Roden en Coba Steenbergen-van Halen van Modestudio Jacoba in Midwolde geven gratis kleding- style en kleuradvies. Uiteraard staan zij je bij met raad en daad tijdens het uitzoeken, passen en veranderen van ruilkleding.

Entree: 2 Euro pp inclusief biologische koffie/thee/sap & vers appelgebak

Programma:

  • 19.45 uur  Ontvangst in het kleurig cafe (We hebben de  Oude Gymzaal omgebouwd tot modehuis)
  • 20.00 uur  Uitleg over ruilregels en gang van zaken
  • 20.10 uur  Inleiding over Kleuranalyse & Stylingtips door Anita & Coba
  • De rest van de avond kleding passen, combineren en uitzoeken
  • 21.50 uur  Demonstratie eindresultaat en afsluiting

Belangrijk!

Op vrijdagavond 15 November van 19.00 -20.00 uur en op zaterdagmorgen 16 November  van 9.00 -10.00 uur is er gelegenheid om je zgan (on)gebruikte kleding en accessoires in te leveren in de Oude Gymzaal aan de Pas Op 2 in Midwolde, zodat wij alles overzichtelijk en duidelijk klaar kunnen hangen!

Per ingenomen kledingstuk of accessoire ontvang je een Parelpunt retour waarmee je een ander kledingstuk kunt ruilen. Maximaal 10 stuks per persoon inleveren.

Voor vragen kun je mailen met: alina.kunnen@home.nl

 

Met kleurige groet,

Alina, Ada, Anne, Chantal & Stieneke (Werkgroep DuurZSaam)