Wordt Midwolde warmer?

Klimaatverandering, wat kunnen en willen we er mee? Ontwikkelingen, kansen en eerlijke informatie

Onder het motto “meer wooncomfort door geld en milieu te besparen en leefbaar voor iedereen” organiseert DuurZSaam Actief Midwolde een energie-inspiratie avond.

De twee Groninger broers Patrick en Milan van der Meulen zijn opgeleid als klimaatambassadeurs aan het Al Gore instituut in de VS. Zij willen ons graag de huidige stand van zaken laten zien rondom de mondiale klimaatverandering, de vele positieve ontwikkelingen op het gebied van duurzame energie en het enorme tempo waarin de energie transitie plaatsvindt.

Daarnaast worden een aantal inspirerende voorbeelden en initiatieven vanuit ons omringende dorpen gepresenteerd. Door op een hele concrete manier met energie en energiebesparing bezig te zijn merken ze dat het veel oplevert. Ze merken dat verandering energie geeft en dus blijven ze dat ook doen. Minder wordt meer.

Wil jij geïnspireerd raken door een zonnewal, zonnedak, mini-windmolen of door asbest eraf en zon er op? Is energie-opslag meer iets voor jou of droom je weleens over een energieneutraal dorp?  Meld je dan aan via c.a.m.mulder@me.com.

Waar en wanneer?

  • Dinsdag 14 maart, aanvang 19.30 uur , Gasterij Inkies Midwolde