Aanbiedingen na Lichtbelevingsavond voor LED verlichtingsscan en Ledverlichtingspakket

Aanbiedingen na Lichtbelevingsavond voor LED verlichtingsscan en Ledverlichtingspakket

De Lichtbelevingsavond van Midwolde op dinsdagavond 7 november 2017, heeft maar liefst 11 inschrijvingen voor een Led-verlichtingsscan opgeleverd. Binnenkort worden de 5 gelukkige winnaars van een gratis scan op onze site bekend gemaakt en hierover persoonlijk geïnformeerd.

Daarna neemt de firma JP-LED uit Veendam met alle betrokken huishoudens contact op om z.s.m. een afspraak met u te maken voor de scan.

Was u niet aanwezig of verhinderd tijdens deze boeiende en informatieve avond en wilt u ook graag gebruik maken van de aanbiedingen?

Meldt u dan aan op onze (Buurkrachtpagina https://www.buurkracht.nl/buurten/midwolde-pasop-midwolde) of neem contact met ons op via c.a.m.mulder@me.com

Twee aanbiedingen:

  1. Als u nu een jaarcontract sluit voor gas en licht van Noordelijke lokale en duurzame oorsprong NLD (zie de bijlage) is dat 3 dubbele winst!

Winst voor u, winst voor het Milieu en winst voor Midwolde, want elk jaar ontvangt de dorpsvereniging Midwolde 75 euro per lid retour om nieuwe duurzame acties te kunnen starten.

Wordt nu lid en u ontvangt een gratis Ledverlichtingspakket t.w.v. 50 euro . (zie inschrijfformulier)

  1. Een Ledverlichtings-scan voor 50 Euro plus een gratis Daglichtlamp bij uw bestelling van Led-verlichting bij de firma JP-LED in Veendam.

Een deskundig adviseur komt bij u thuis om een inventarisatie te maken van de lampen die vervangen kunnen worden en rekent voor u uit wat dit aan besparing oplevert.

Als u de bestelling bij JP-LED doet ontvangt u gratis een extra Daglichtlamp. Deze speciale lamp bevordert uw gezondheid en uw productiviteit.

 

Met hartelijke groet,

DuurZSaam Actief

Alina, Anne, Arnold, Ada, Lia, Mieke, Percy en Trijnie

Bijlage:  Aanmeldformulier-Ik-wordt-klant-van-NLD-en-ontvang-een-LED-verlichtingspakket.pdf (1593 downloads )