Plaatsing reflecterende huisnummers gestart

reflecterende huisnummers uitrol

reflecterende huisnummers uitrolVorige week zaterdag zijn we in Midwolde begonnen met de uitlevering van de tot begin april bestelde reflecterende huisnummers.

Samen met de leverancier hebben we de bordjes op palen in de grond geslagen en daar de nodige ervaring mee opgedaan.  De huisnummer plaatjes en stickers worden later nog bezorgd of geplaatst in overleg. Ook aan de Pasop hebben we een begin gemaakt met de uitlevering.

Het is de bedoeling dat in fase 1 de bestelde huisnummers eind deze maand overal zijn afgeleverd. Dan begint fase 2; het benaderen van alle huishoudens die lid zijn maar nog niet gereageerd hebben ReflecterendeHuisnummers (1)en het benaderen van de niet-leden. Eind augustus plaatsen we dan de 2e bestelling en die huisnummers zullen we dan in september afleveren.

Van de 163 adressen in Midwolde en ten noorden van de A7 zijn dan eind april 87 huizen voorzien van één of meerdere reflecterende huisnummers.  We streven er naar dat eind september alle 163 adressen zijn voorzien van een duidelijk leesbaar huisnummer.

Meer informatie over de tot standkoming van dit project en een aanmeldingformulier voor inwoners van Midwolde vindt je op onze projectpagina Reflecterende huisnummers.