Uitnodiging opening ‘Spellentafel’ door wethouder Be Schollema in d’Olle Tuun

In d’Olle Tuun staat sinds kort een spiksplinternieuwe ‘Buitenschaaktafel’ waarop inwoners en passanten kunnen dammen, schaken of een spelletje mens erger je niet kunnen spelen.

Op 12 mei voorafgaand aan de Happy Hour wordt de Spellentafel feestelijk geopend.

Sinds we als winnaar uit de bus zijn gekomen van de ‘Bewust Wonen’ prijs in 2020, hebben we als DuurZSaam Actief diverse acties ondernomen om ons dorp nog leefbaarder te maken voor flora, fauna en de inwoners, waaronder de aanschaf van deze tafel.

De afgelopen jaren hebben we een bijensnelweg gerealiseerd, bloemenzaden en plantjes uitgedeeld, de bermen ingezaaid, zijn er vogelhuisjes gemaakt, natuurexcursies gedaan, eetbare planten ontdekt, de bermbrigade is opgericht en er is een informatieavond over het thema water gehouden.

Op vrijdag 12 mei aanstaande krijgen we een bijzondere gast op bezoek.

Wethouder Be Schollema van de gemeente Westerkwartier komt onze nieuwste aanwinst officieel openen! De inwijding van de tafel zal onder het genot van een hapje en drankje plaatsvinden voorafgaand aan het Happy Hour in Gasterij Inkies.

Graag nodigen wij je uit om de opening bij te wonen op:
Datum: vrijdag 12 mei,
om 16:30 uur officiële opening in d’Olle Tuun

Na de opening is iedereen van harte welkom op de Happy Hour om 17:00 uur in Gasterij Inkies

Kom je ook een spelletje meespelen en een hapje en drankje doen tijdens de officiële opening? Graan aanmelden via: c.a.m.mulder@me.com

We wensen jou alvast veel speelplezier en graag tot ziens op vrijdag 12 mei!

DuurZSaam Actief Midwolde

Mieke, Alina, Riek, Percy, Martijn, Lia en Ada

Werkgroep DuurZSaam Actief Midwolde